Fortrolighed

Denne fortrolighedspolitik forklarer i generelle vilkår, hvordan vi beskytter privatlivets fred for dine personlige oplysninger. Det gælder alle personlige oplysninger, du leverer, når du registrerer dig hos os.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, afhænger af indsamlingsforholdene og den type service, du anmoder om. For eksempel, når du ønsker at købe et produkt fra dette websted, kan vi indsamle oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, forsendelsesadresse, faktureringsadresse og andre oplysninger, der er relevante for dit køb.

Da vi ifølge loven er forpligtet til at få dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", antager vi, at du har accepteret indsamlingen af ​​alle oplysninger, der er leveret til os til brug i overensstemmelse med denne politik, medmindre du fortæller os andet.

Hvordan vi indsamler information

Vi kan muligvis indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores websted, når du handler med os via vores hjemmeside, eller når du personligt har kontakt med os. Vi indsamler ingen personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi overvejer, at dit samtykke gives, når du udfylder de felter, der er nødvendige for at lette en transaktion via dette websted.

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Indsamle normalt dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. For at lette din adgang til vores websted, produkter og tjenester

2. At levere produkter, du har bestilt fra os

3. For at give dig information om vores produkter og tjenester

4. For at anmode om din mening om vores produkter, tjenester, markedsføring og hjemmeside.

Videregivelse af personlige oplysninger til tredjepart

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til andre til det formål, som informationen blev indsamlet til eller til beslægtede formål, for eksempel for at gennemføre en transaktion på dine vegne eller give dig et produkt, du har købt. Vi engagerer tredjepartsentreprenører til at udføre tjenester for os, som indebærer håndtering af personlige oplysninger, vi har entreprenøren. For eksempel for tiden med tredjepartsentreprenører til:

1. Lever produkter, der er købt fra dette websted

2. Sørg for elektronisk pengeoverførsel, kreditkortbehandling og tilknyttet servicekonto

Sikkerheden ved dine personlige oplysninger

Vi udførte sikkert dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, leje eller sælge. Vi vil tage alle rimelige skridt for at sikre alle oplysninger, vi har om dig. Personlige oplysninger kan lagres både elektronisk på vores computersystem. Firewalls, adgangskoder, antivirus-software og e-mail-filter for at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.